Crime Lab: Body of Evidence

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. november 2. (13 éve 7 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hidden object, Hagyományos kaland, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Az Art of Murder kalandjáték-sorozat DS-re és annak funkcióira építő része. A játékos ismét Nicole Bonnet szerepébe bújik, aki ezúttal egy sorozatgyilkost keres. A sorozat eredeti első néhány PC-s játékától eltérően nem a teljes karakterünket látjuk és nem is irányítjuk őt a képernyőn, hanem belső-nézetben játszunk, hasonlóan a visual-novel típusú játékokhoz.

A PDA segítségével ellenőrizheted az áldozatokról szóló információkat, valamint a nyomozás során talált nyomokat. A PDA-t a térkép megnyitásához is használhatod, ahol láthatod a helyszíneket, ahová utazhatsz. A rendelkezésre álló helyszínek csak addig állnak rendelkezésre, amíg az összes nyomot meg nem találod rajtuk, és folyamatosan új helyszínek jelennek meg, ahogy új nyomokat és nyomokat találsz. A helyszín felfedezése a rejtett tárgyak (hidden object) módján működik, ahol láthatod a felsorolt tárgyakat, amelyeket meg kell találnod. Miután összegyűjtötted, a tárgyakat rejtvények megoldására vagy további új nyomok és nyomok gyűjtésére kell használnod a gyilkos utáni vadászatod során.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.