Art of Murder: Cards of Destiny

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. február 23. (15 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Art of Murder: Cards of Destiny a sorozat harmadik epizódja. Új társával, Dick Parryvel Nicole Bonnet FBI-ügynök egy sorozatgyilkossal kerül szembe, akinek bűntettei az egész Egyesült Államokat lefedik. A gyilkos játékkártyákat hagy a tetthelyeken, és kifinomult eszközökkel ejti csapdába az áldozatait, és mindemellett, bizonyítékokat küldözget Nicole-nak.

A játék Nicole New Jersey-i lakásában kezdődik, ahol megkapja az első csomagot a gyilkostól, amely a New York-i Queensbe vezeti őt. Egy régi moziban további nyomokat fedez fel, de nem tudja megakadályozni, hogy a közelben újabb gyilkosság történjen. Természetesen a helyi, bronxi FBI-irodát is gyakran felkeresi majd, hogy konzultáljon főnökével, az adatbázissal, vagy használja a laboratóriumi berendezéseket. A gyilkos utáni vadászat során elutazik New Jerseybe (és meglátogat egy vidámparkot), a louisianai Detalionba (ahol egy aligátorokkal teli mocsarat fedez fel) és a Maine állambeli Norwitchbe (ahol egy világítótoronyban köt ki).

A játékmenet és a kezelőfelület hasonló az előző játékokhoz. Nicole-nak van egy mobiltelefonja, amelyet gyakran használnak a jelenetekben, de a játékosnak nincs szüksége rá a játékban való előrehaladáshoz. Lehetőség van a párbeszédek és a napló elolvasására, valamint dokumentumokba való betekintésre is. Bonnet-nek embereket kell kihallgatnia, bizonyítékokat kell gyűjtenie és különböző műszerekkel elemeznie, üzeneteket kell dekódolnia, csapdákat kell hatástalanítania. A kezelőfelülethez tartozik egy súgórendszer, amely jelzi az interaktív tárgyakat és a kijáratokat.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.