Art of Murder: FBI Confidential

4
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. július 29. (15 éve 11 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Art of Murder: FBI Confidential egy hagyományos, renderelt hátterű, point and click kalandjáték. Ahogy a cím is sugallja, a játék az FBI nyomozóját, Nicole Bonnet-t követi, aki megpróbálja kideríteni a gyilkos kilétét egy gazdag New York-iak ellen elkövetett rituális gyilkosságsorozat mögött. Az áldozatokat megkínozzák, és egy titokzatos fegyverrel eltávolítják a szívüket. A gyilkosságok New Yorkból a perui ősi inka civilizációba vezetik Nicole-t.

A rejtvények a nyomok összegyűjtésén és elemzésén alapulnak, például ujjlenyomatot kell venni és luminol segítségével vérnyomokat kell keresni. Nicole számos személlyel találkozik, és számos beszélgetést folytat, de kevés rejtvény épül párbeszédekre.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Linkek

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

4/10 - kalandjáték sok hibával
2022. január. 3.

Én 2021-ben tettem szert a sorozatra potom pénzért-gondoltam kis retró élményben lesz részem. Hát ez be is jött, de a rossz értelemben.

Sajnos sok gyerekbetegségben szenved. Néhol teljesen logikátlan dolgokat kell művelni, vagy rohangálni le-fel, mert nem tudjuk, mit, hol kellene csinálni. Olybá tűnik, mintha csak most kezdene a fejlesztő ezzel a stílussal próbálkozni. Sajnos annyira megakasztották a játékmenetet ezek a problémák, hogy egyszerűen nem volt kedvem tovább folytatni a történetet, félbehagytam. Pedig ilyet ritkán teszek.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.