Art of Murder: The Secret Files

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. február 27. (15 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hidden object

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A The Secret Files az Art of Murder sorozat első PC-s játéka, amely mellőzi a hagyományos point-and-click játékmenetet, és átvált egy rejtett tárgyas játékba. A játékos továbbra is Nicole Bonnet FBI-ügynököt irányítja, csak ezúttal az összes párbeszéd, nyomozás és rejtvényfejtés belső-nézetes perspektívából történik. Emellett a korábbi Art of Murder játékokkal ellentétben a szereplőkkel folytatott párbeszédek csak feliratokat tartalmaznak, hangalámondás nincs.

A történet középpontjában Nicole áll, aki a DEA-nak segít a mexikói drogkartell elleni nyomozásban, ami egyre veszélyesebbé kezd válni, miután az egyik ügynöküket meggyilkolták, egy másikat pedig elraboltak. Nicole feladata, hogy megtalálja az emberrablókat és kiszabadítsa Brenner professzort, mielőtt túl késő lenne. A játék főként a képernyőn elrejtett tárgyak keresésére és különböző rejtvények megoldására összpontosít, amelyek nyomokat szolgáltatnak a további nyomozáshoz.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.