Art of Murder: Hunt for the Puppeteer

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. február 17. (15 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Art of Murder: Hunt for the Puppeteer az Art of Murder: FBI Confidential folytatása. Ismét Nicole Bonnet FBI nyomozót alakítod, akinek ezúttal egy, az USA-ban történt brutális gyilkosságsorozatot kell megoldania. Úgy tűnik, a gyilkosnak van egy különleges védjegye: a holttest mellé mindig egy titokzatos, 18. századi ruhába öltöztetett játékbabát helyez. Egy látszólag hasonló halálesetet fedeznek fel az óceán túloldalán, Párizsban, ezért Bonnet Franciaországban kezdi meg a nyomozást. De detektív munkája közben eljut Spanyolországba és Kubába is, és kutatása évszázadokra visszanyúló felfedezésekhez vezet.

A Hunt for the Puppeteer az eredeti játékhoz hasonlóan egy hagyományos, renderelt hátterű, point-and-click kalandjáték. A játékosnak bizonyítékokat kell gyűjtenie, ujjlenyomatot vennie és elemeznie a nyomokat, valamint számos rejtvényt kell megoldania.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.