Art of Murder: Deadly Secrets

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. január 28. (13 éve 5 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hidden object

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Deadly Secrets a második Art of Murder játék PC-re, amely ahelyett, hogy egy hagyományos point and click kalandjáték lenne, inkább a hidden object játékmechanikát alkalmazza. Az Art of Murder az előd játékstílusát követi (The Secret Files), melyben ismét Nicole Bonnet FBI-ügynök szerepébe bújhatsz, aki ismét egy sorozatgyilkos után kutat. Valaki antikváriusokat és műgyűjtőket gyilkol New Yorkban. Az esetek látszólag nem kapcsolódnak egymáshoz, de a legutóbbi áldozat tetthelyének vizsgálata után az ügy új fordulatot vesz, és Nicole felfedezi a gyilkosságok közötti kapcsolatot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.