Blackwell Legacy

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. január 13. (12 éve 6 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Amikor Rosa Blackwell egyetlen rokona több mint 20 évnyi kómában fekvés után meghal, szegény lány úgy gondolja, hogy ennél rosszabb már nem jöhet. Joey Mallone azonban rátesz erre egy lapáttal. Ő ugyanis egy kaján szellem az 1930-as évekből, aki nem csak hogy megjelenik Rose-nak, de azt állítja, hogy Rose egy médium, akinek feladata, hogy segítsen a New Yorkban tengődő szellemeken.

Első közös ügyük egy öngyilkosság sorozat felgöngyölítése lesz a helyi egyetemen. Senki nem tudja miért, de a diákok sorra követik el az öngyilkosságokat és a duó sejtése szerint a háttérben valami természetellenes dolog lapulhat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Rövid, de igényes retró kalandjáték
2020. augusztus. 15.
Rosangela első kalandja, melyben megismerkedünk Joey-val és a szellemek világával. Kiváló szinkron és a történet is elég érdekes ahhoz, hogy végig lekössön. Nincs benne sok fejtörő és igazából logikai puzzlek sem. Viszont talán pont ezért olyan könnyedén emészthető. Maga a játék AGS-ben készült, tehát valódi retró point and clickről van szó. Azért csak hét pontot adok neki, mert bár magával ragad a sztori, de elég hamar véget ér, ráadásul kalandjátékhoz képest legalább egy puzzlet becsempészhettek volna a fejlesztők. :) De mindenképp tegyetek vele egy próbát!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a The Blackwell Legacy magyarítása
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 31.)

Elkészült a The Blackwell Legacy magyarítása

Sajnos azonban nem teljesen úgy sikerült, ahogy azt terveztem.