Blackwell Convergence

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. július 22. (14 éve 10 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Blackwell sorozat harmadik része, mely közvetlen folytatása az első résznek, a Legacy-nak. Ebben a részben Rose és szellem-kísérője, Joey Mallone gyilkosság helyett művészek, befektetők és egyéb átlagemberek problémáit próbálják megoldani kisebb-nagyobb sikerrel. Az ügyek elsőre teljesen különbözőnek tűnnek, azonban fokozatosan helyükre kerülnek a kirakós darabkái és az emberek ügyeit talán mégiscsak összeköti valamilyen rejtélyes, sötét dolog.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.