Blackwell Epiphany

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. április 24. (9 éve 11 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Blackwell sorozat befejező és egyben leghosszabb része. Egy halott ember lelke kiált egy hatalmas hóvihar erejével szemben, miközben segítségért és válaszokért könyörög. Végül már csak sikoltozik, ahogy szétszakad, mint a nedves papír. Nem először történik ilyesmi és sajnos nem ez lesz az utolsó ilyen eset.

A rendőrség képtelen megállítani, így a kötelesség az egyetlen olyan párosra esik, akik képesek rá. Milyen erő lehet az, ami ennyire kegyetlen és rosszindulatú, hogy képes elpusztítani az élet magját csak azért, hogy elérje célját?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.