Blackwell Unbound

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. szeptember 4. (16 éve 10 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Bár másodikként érkezett, mégis ez a rész a Blackwell sorozat előzményrésze. 1973-ban járunk, amikor egy sor baleset okoz riadalmakat Manhattan belvárosában, egy építkezési területen. Mindeközben és a balesetek idején éteri szaxofon hangja sodródik a levegőben. A lakosok nem is sejtik, hogy a dolgoknak közük lehet egymáshoz. Egyedül Lauren Blackwell, a megkeseredett médium és szellem-kísérője, Joey Mallone azok, akik felfedezik az összefüggést és munkához látnak, hogy megakadályozzák a további vérrontást.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Blackwell Unbound - magyarítás

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Blackwell Unbound fordítása
Hír
3 éve 2 napja (2021. július 11.)

Elkészült a Blackwell Unbound fordítása

Bár az első rész lefordítása és az AGS motor miatti hajtépéseim után én már nem vállaltam volna be több részt belőle, de jött sztrovacsek, és neki köszönhetően...