Blackwell Deception

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. október 12. (12 éve 6 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Blackwell sorozat negyedik része. Rose Blackwell és szellem-kísérője, Joey Mallone ezúttal az utcai jósdák ellen veszik fel a harcot, amelyek szerencsét, szerelmet és gazdagságot ígérő jóslataikkal, valamint villódzó neon-lámpáikkal verik át a hiszékeny lakosság erre kapható rétegét. Ez még persze nem lenne elegendő a két főhős közbeavatkozásának, de amikor fentebb említett módon kifosztott áldozatok sorban kezdenek elhalálozni, nincs mit tenniük, mint felvenni a harcot és elkapni a gyilkosokat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.