Silent Hill f

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. október 21. (1 év 3 hónap múlva)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: NeoBards Entertainment

Kiadó: Konami

Platform: Windows/DOS, PlayStation 5

Leírás:

A Silent Hill f a Konami kultikus túlélőhorror-sorozatának következő része. A játék forgatókönyvét Ryukishi07 – az elismert When They Cry vizuális novella sorozat alkotója – készítette. A karakterek és lények tervezéséért kera felel, aki egy több éves tapasztalattal rendelkező illusztrátor, és aki olyan játékokon dolgozott, mint a Lord of Vermillion, a Spirit Hunter és a Last Chronicle.

A játékot a NeoBards Entertainment fejlesztette, amely eddig két játékon dolgozott a szintén népszerű túlélősorozatból: a Resident Evil: Resistance és a Resident Evil Re:Verse. A Silent Hill f producere a Nintendo korábbi alkalmazottja, Motoi Okamoto.

A folytatásban bemutatott események az 1960-as években játszódnak. Jelzésértékű, hogy ez az első olyan játék a sorozatban, amely a történetet egy másik kontinensre helyezi át, tehát már nem az Egyesült Államok elhagyatott városaiban, hanem Japánban követjük végig a főhősök saját démonaikkal való küzdelmét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Életet lehelnek a Silent Hill sorozatba
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. november 26.)

Életet lehelnek a Silent Hill sorozatba

A Silent Hill sorozat az utóbbi években szépen lassan feledésbe merült. Ez mondjuk nem egy hirtelen jött esemény volt. A széria a csúcsát véleményem szerint a h...