Silent Hill Mobile 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. november 19. (15 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Gamefederation AB

Kiadó: Konami

Platform: Mobil (Java)

Leírás:

A Silent Hill: Orphan játék folytatása. A történet egy kórházban játszódik és két új főszereplővel rendelkezik. A két karakter nem szerepelt a sorozat első kalandjában. Először Lucas bőrébe bújunk, aki Karen fia (az eredeti játék egyik karaktere), később pedig Vincent irányítását vehetjük át.

A játékmenet szinte teljesen megegyezik az előző részével: belső-nézetes "point-and-click" kalandjáték, amelyben tárgyakat vizsgálgatunk és fejtörőket oldunk meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.