Silent Hill: Downpour

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. március 13. (12 éve 4 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Vatra Games

Kiadó: Konami

Platform: PlayStation 3, Xbox 360

Leírás:

A Downpourban Murphy Pendleton elítéltet irányítjuk, akit épp átszállítottak egy másik helyre, amikor Silent Hill városának közelében az elítélteket szállító autóbusz különös körülmények között balesetet szenved. A játékban fontos szerepet játszik az időjárás, ami gyakran azt is jelzi, hogy mekkora veszély fenyeget bennünket. Rossz idő esetén ajánlott elbújni, de akár meg is küzdhetünk az ellenfelekkel. A játék nagy része a város mellett található erdőben és más külvárosi helyeken játszódik.

A fogadtatás egy cseppet sem volt kellemes. A játék átlagos vagy negatív értékeléseket kapott. A játékot készítő cseh csapat csődbe is ment miatta.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Életet lehelnek a Silent Hill sorozatba
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. november 26.)

Életet lehelnek a Silent Hill sorozatba

A Silent Hill sorozat az utóbbi években szépen lassan feledésbe merült. Ez mondjuk nem egy hirtelen jött esemény volt. A széria a csúcsát véleményem szerint a h...