Broken Sword 2 - The Smoking Mirror: Remastered

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. december 2. (14 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Humoros, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A Broken Sword 2 - the Smoking Mirror mobilra és Steamre kiadott modernizált változata, mely jobb minőségű audiót, új felhasználói felületet, tipp (segítség) rendszert, új mentési módszert és játéknaplót is magával hozott.

A játék során George Stobbartot és Nicole Collardot irányítjuk, miközben megpróbáljuk megmenteni a világot a gonosz aztek isten, Tezcatlipoca-tól. A játék során ellátogatunk Párizsba, Marseille-be, Londonba, Quaramonte városába és dzsungeljébe (kitalált, a valóságban nem létező helyszín Közép-Amerikában), a Karib-térségbe és egy zombi szigetre.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Egy kocsitolvajon múlt a Broken Sword sorsa
Érdekesség
2 éve 9 hónapja (2021. október 16.)

Egy kocsitolvajon múlt a Broken Sword sorsa

Ha most azt hiszitek, hogy a fenti cím kissé bulváros, akkor némileg igazatok van, bár tényleg ez az igazság. George Stobbart és Nico Collard legelső kalandja n...