Broken Sword 4: The Angel of Death

5.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. szeptember 15. (17 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Revolution Software

Kiadó: THQ Nordic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

George és Nico negyedik kalandja, melyet nagyrészt az autós és sportjátékairól ismert Sumo Digital fejlesztett Charles Cecil felügyelete alatt. Annak ellenére, hogy ez a 2. (és az utolsó) háromdés grafikát használó epizód, az irányítás teljes mértékben point and click alapokon zajlik.

Érdekesség, hogy ez az egyetlen rész, melyben George szíve választottja nem Nico, hanem egy szőke hölgyemény, Anna Maria, akinek a rejtélyes ősrégi irata körül forog a szokás szerint misztikumban gazdag történet.

A kaland Európában és Ausztráliában 2006-ban jelent meg, de a világ többi részének 2007-ig kellett várnia rá, méghozzá új, Secrets of the Ark: A Broken Sword Game címen.

 

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

5.5/10 - Valami van, de nem az igazi
2017. szeptember. 4.
Látszik a játékon, hogy végső kétségbeesés vezérelte az összehozását, bár a minőséggel kevésbé mint inkább a tartalommal van igazi probléma. Identitás nélküli, unalmas játék lett a Broken Sword 4 ami nem tudta eldönteni, hogy új vizekre evezzen, vagy megpróbáljon megfelelni az új közönség mellett a régi rajongóknak is. Így aztán két szék közül a padlóra esett és könnyen a feledés homályába került.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Egy kocsitolvajon múlt a Broken Sword sorsa
Érdekesség
2 éve 9 hónapja (2021. október 16.)

Egy kocsitolvajon múlt a Broken Sword sorsa

Ha most azt hiszitek, hogy a fenti cím kissé bulváros, akkor némileg igazatok van, bár tényleg ez az igazság. George Stobbart és Nico Collard legelső kalandja n...

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban
Érdekesség
2 hete 6 napja (2024. július 3.)

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban

Ha hó eleje, akkor szokásos rovatunk az elmúlt hónap (nem kizárólag) játékos élményeiről.