Baldur's Gate 3

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 3. (11 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Szerepjáték, Narratív történetmesélés, Felfedezős, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Baldur's Gate 3 egy történetgazdag, csapatalapú szerepjáték, amely a Dungeons & Dragons univerzumában játszódik, ahol a saját döntéseink alakítják a közösség és árulás, túlélés és áldozathozatal, valamint az abszolút hatalom csábításának történetét.

Csapatunkat összegyűjtve térhetünk vissza az Elfeledett Birodalmakba egy olyan történetbe, amely a bajtársiasságról és árulásról, az áldozatvállalásról és túlélésről, valamint az abszolút hatalom csábításáról szól:

Elraboltak, megfertőztek, elvesztünk. Szörnyeteggé változunk, de ahogy a bennünk lévő romlás növekszik, úgy nő a hatalmunk is. Ez a hatalom segíthet a túlélésben, de semmi nincs ingyen, és minden képességnél nagyobb árat kell fizetnünk. A csapatunkban kialakított bizalmi kötelék lehet a legnagyobb erősségünk. Ördögök, istenségek és baljós túlvilági erők közötti konfliktusba keveredve közösen fogunk felelni az Elfeledett Birodalmak sorsáért.

Titokzatos képességek ébrednek bennünk, amelyeket az agyunkba ültetett elmenyúzó parazitának köszönhetünk. Ellenállhatunk és maga ellen fordíthatjuk a sötétséget. Vagy engedhetünk a romlottságnak és a legnagyobb gonosszá válhatunk. A Divinity: Original Sin I-II alkotói egy újgenerációs szerepjátékot alkottak, amely a Dungeons & Dragons világában játszódik.

12 kaszt és 11 faj közül választhatunk, majd kialakíthatjuk saját identitásodat, vagy játszhatunk előre elkészített hősként. De akár megbirkózhatunk a belső romlottságunkkal a The Dark Urge-ként, egy teljesen testreszabható, eredeti hősként, saját egyedi mechanikával és történettel. Bárkik is legyünk, kalandozhatunk, fosztogathatunk, harcolhatunk vagy romantikázhatunk az Elfeledett Birodalmakban és még azon is túl. A társainkat mi választhatjuk ki, de kalandozhatunk online is, akár négyfős csapatként.

Az új Divinity 4.0 motorral kovácsolt Baldur's Gate 3 példátlan szabadságot ad a felfedezéshez, kísérletezéshez és interakcióhoz egy virágzó világban, amely tele van karakterekkel, veszélyekkel és csalásokkal. A nagyszabású, filmszerű narratíva minden eddiginél közelebb visz a szereplőkhöz. Az árnyaktól sújtott erdőkön át Mélysötét mágikus barlangjain keresztül egészen Baldurkapuja kiterjedt városáig a saját tetteink határozzák meg a kalandot, de a döntéseink határozzák meg az örökségünket. Nincs két egyforma végigjátszás.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban
Érdekesség
2 hete 4 napja (2024. július 3.)

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban

Ha hó eleje, akkor szokásos rovatunk az elmúlt hónap (nem kizárólag) játékos élményeiről.