Little Big Adventure – Twinsen's Quest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 15. (3 hónap 10 óra múlva)

Műfaj: Disztópikus, Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Lopakodós, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Cel-shaded

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: 2point21

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az 1990-es évek akció-kaland mániájának köszönhetjük a stílus egyik legjobbjait, a Little Big Adventure két részét. A megjelenésekor rögtön 400 ezer példányban elkelt első részben (meg a folytatásában is) a képzeletbeli Twinsun bolygóra látogathattunk el, ahol, ha nem is békésen, de többféle humanoidok is élnek egymás mellett Dr. FunFrock szörnyű diktatúrájában.
Az áldatlan állapotoknak Twinsennel, az ember formájú quetchel kell véget vetnünk, ugyanis a gonosz diktátor elrabolta a srác barátnőjét, Zoe-t, az pedig nagyon csúnya dolog! A sztori végére kiderül, hogy Twinsen nem egy átlagos felkelő, hanem még egy ősi próféciát is be kell teljesítenie.
Az 1994-es játék 2011-ben érkezett meg GoG-ra és ugyanebben az évben kezdetét vette egy remake fejlesztése az eredeti producer felügyelete alatt. 2014 tavaszán megjelent a játék okos-telefonokra, a remake pedig végre valahára talán megjelenik 2024-ben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Remasterelődik vagyis inkább remake-elődik az LBA 1-2
Hír
1 éve 3 hónapja (2023. március 16.)

Remasterelődik vagyis inkább remake-elődik az LBA 1-2

Twinsen Twinsunban játszódó legújabb kalandjának a nullához közelít az esélye, hogy a sorozat harmincadik évfordulójára megjelenjen, ezért a fejlesztők úgy gond...

Infómorzsák a Little Big Adventure remake kapcsán
Hír
6 hónapja 2 hete (2023. december 23.)

Infómorzsák a Little Big Adventure remake kapcsán

A [2.21] csapata elcsepegtette az első hírmorzsákat - és a morzsákat tessék komolyan venni - a készülő Little Big Adventure újragondolásról.

Hangulatos trailert kapott az LBA remake-je
Hír
2 hete 3 napja (2024. június 26.)

Hangulatos trailert kapott az LBA remake-je

Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy a klasszikus Little Big Adventure felújítása mégsem csak grafikai kozmetikázást jelent, hanem egy teljes mértékű, modern...