A [2.21] csapata elcsepegtette az első hírmorzsákat - és a morzsákat tessék komolyan venni - a készülő Little Big Adventure újragondolásról.

A csapat friss bejegyzésében leginkább azt ecseteli, mennyire nem jelentett örömet az eredeti folytatás/soft-reboot-tervezet 3. rész ellehetetlenülése után egy sima remaszteren dolgozni, ami igazából főleg grafikai tuningot jelentett a régi részek kapcsán. Így érett meg végül a gondolat, hogy akkor legyen belőlük remake!
A remake címszó alatt azon lesznek, hogy az eredeti ötleteket vegyítsék a sorozat klasszikus elemeivel. Hogy mikre számíthatunk? Íme:

• Felhasználóbarátabb játékmenetre
• Modernizált történetre
• A kültéri jelenetek földrajzilag pontosabb ábrázolására
• Újragondolt grafikai művészeti irányra
• A klasszikus LBA 2 elemeinek a beépítésére
• Az LBA1 és az LBA2 közötti harmonikusabb összekapcsolódásra

Van, ami kapcsán vannak határozott elképzeléseim mit takarnak, pl. a 3. pont esetén valószínűleg azt javítják, hogy a külső helyszíneken is akkora alapterületet foglalnak el majd az épületek, mint amekkora ténylegesen a belsejük, illetve biztosan gördülékenyebbé teszik az irányítást, de még arra is van tippem, mit emelnek át a második részből. Ám hogy pl. mit modernizálnak a történeten (és egyáltalán szükséges-e), arról halványlila dunsztom sincs; van, aki örömmel fogadta ezt a hírt, van, aki kevésbé (majd Twinsent kell megmenteni Zoéval :) - Trish).


Mindenesetre kíváncsian várják a játékosok észrevételeit is, vagyis mik az elvárásaink, illetve. milyen játékelemeket és javításokat szeretnénk viszontlátni a játékban. Ha szeretnétek élni a lehetőséggel, hajrá! Ja, és a játék neve mostantól Twinsen's Little Big Adventure (oszt ki tudja meddig? Többször változtattak az elnevetéseken az elmúlt 2 évben, mint hogy éppen remasteren, remake-en vagy rebooton dolgoznak-e Trish).

U.I. Ahogy minden hírben az elmúlt napokban, itt is szeretnénk felhívni a figyelmeteket rá, hogy holnap este, avagy szenteste indul a karácsonyi nyereményjátékunk, ahol mindenféle jó kis kalandjátékokat lehet majd bezsebelni, így senki se feledkezzen el róla, akit érdekel!