Tomb Raider VI: The Angel of Darkness

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. június 20. (21 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A sorozat leggyengébb darabja, amely annyira rosszra sikeredett, hogy végül tényleg meggyőzte a kiadót és a fejlesztőket a Tomb Raider sorozat ideiglenes felfüggesztésére.

A játék azzal kezdődik, hogy Lara visszaemlékszik, mi történt vele az elmúlt pár órában. Kiderül, hogy a mentora, Von Croy gyilkosát követte. A történet egyébként a közeli jövőben játszódik Európa különböző helyszínein. A játékba lopakodási rendszert, pénzgyűjtögetést és karakter fejlesztést is beépítettek. Első olyan TR rész volt, amelyben Larán kívül mást is irányítunk - Kurtis Trentet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.