Tomb Raider II

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. október 15. (26 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Lara Croft archeológus kisasszony kalandozásának második része. Lara ezúttal Velencében, Kínában, Tibetben és egy elsüllyedt luxushajó, a Maria Doria roncsai között kutakodik. Itt már motorosszánt és motorcsónakot is tudunk irányítani Larával.

Lara Croft megteremtője, Toby Gard ekkor már nem volt a csapatnál és egészen a rebootig nem is tért vissza a TR sorozathoz. A megjelenéskor leginkább pozitív kritikákat kapott, de távolról sem volt olyan sikeres, mint az első rész.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Felújítják a Tomb Raider sorozat első három részét
Hír
10 hónapja 1 napja (2023. szeptember 15.)

Felújítják a Tomb Raider sorozat első három részét

Egész kellemes meglepetésként érkezett tegnap a hír, hogy a texasi Aspyr stúdió a Crystal Dynamicszel együttműködve felújítja az első három Tomb Raider epizódot...