Tomb Raider: Underworld

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. november 18. (15 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék a Croft kúria felrobbanásával kezdődik, majd néhány képsor után visszatérünk az egy héttel korábbi eseményekhez, rögtön a Legendben történtek utánra. Lara Avalon után kutat, mert úgy gondolja, hogy az ott talált tárgyak magyarázatot adnak a rég elvesztett édesanyja eltűnéséének rejtélyére. A Földközi-tenger mélyén kutakodva azonban bizonyítékot talál a legendás Thor kalapácsának létezésére, amely ha rossz kezekbe kerül, a teljes emberiség végzetét is jelentheti.

A játék hozta a Legendben és az Anniversary-ban megismert formát. Újdonság volt az ellenfelek esetleges megkímélése és a változatosabb harcrendszer. A játékból 2009-ig 2.6 millió darabot adtak el. Csupán X360-ra jelent meg a A Lara's Shadow  címre hallgató DLC-, amiben Lara néni "gonosz" hasonmását irányíthatjuk.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.