Tomb Raider III

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. november 20. (25 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A klasszikus TR sorozat harmadik darabjában Lara az Antarktiszon, Nevadában (Area 51), Indiában, a Csendes-óceáni-szigeteken és Londonban barangol. A játék már a felújított motorra épült, aminek köszönhetően sokkal részletesebb grafikát és helyszíneket tudtak Lara köré építeni a fejlesztők.

A játék viszonylag pozitív fogadtatásban részesült, de már nem kapott annyi dícséretet, mint az előző két epizód. A kritikusok leginkább a nehézséget szidták, de a nevadai lopakodós részek se nagyon nyerték el a tetszésüket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Felújítják a Tomb Raider sorozat első három részét
Hír
10 hónapja 2 napja (2023. szeptember 15.)

Felújítják a Tomb Raider sorozat első három részét

Egész kellemes meglepetésként érkezett tegnap a hír, hogy a texasi Aspyr stúdió a Crystal Dynamicszel együttműködve felújítja az első három Tomb Raider epizódot...