The Walking Dead: Season 2

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. december 17. (10 éve 6 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A The Walking Dead második évada folytatja Clementine történetét, akinek új ismerősöket kell szereznie ahhoz, hogy képes legyen túlélni élni ebben a zombik által benépesedett Földön. Azonban barátokat és ismerősöket találni ilyen helyen egyáltalán nem könnyű. Vajon sikerül Clementine-nek biztonságra lelnie, és ha igen, vajon megbízhat az ottani emberekben? Dilemmákból és döntésekből ebben az évadban sem lesz hiány.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - A sztori nagyon jó, de már nem volt képes nagyot ütni
2017. november. 2.
Ami az első szezonban az újdonság miatt szinte tökéletes volt, az már a második évadra kezdett egy picit kihűlni. Számomra a történettel egyáltalán nem volt gond, teljesen lekötött mindegyik epizód. Amit viszont sajnáltam, hogy egy normális fejtörőt se voltak képesek belerakni a játékba és úgy igazából maga a játék sem volt már annyira "játékos".

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Telltale hírek
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 8.)

Telltale hírek

Nem a legjobb hírek érkeznek a Telltale háza tájáról. Az új CEO jelentős változásokat szeretne, de emellett a WD sorozat felújított változata is érkezik.