The Walking Dead: The Final Season

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. augusztus 14. (5 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Walking Dead videójáték sorozat befejező része, melyben visszatérünk Clementine és AJ történetéhez, és annak lezárásához.

Jó pár évvel a harmadik évad történései után járunk. Clem és AJ továbbra is csak önmagukra számíthatnak, miközben állandóan mozgásban vannak a túlélésért. Egy nap azonban egy elhagyatott iskolára és annak lakóira bukkannak, ahol a két főhős úgy tűnik, hogy végre nyugalomra lelhet. Azonban ebben a poszt-apokaliptikus világban semmi sem egyszerű, és sajnos sokan nem éppen azok, akiknek mutatja magukat.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.