The Walking Dead: A New Frontier

4.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. december 20. (7 éve 6 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A sorozat harmadik évadában egy Javier nevezetű fiatalember bőrébe bújva próbáljuk meg túlélni az élőhalottak apokalipszisát. Egy támadás után Javier összetalálkozik Clementine-nel, aki megmenti őt és elviszi őt a saját kis erődjébe. Az ottani emberek beleegyeznek, hogy megmentik Javier családját, akinek tagjait a támadás során elrabolták.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

4.5/10 - Teljesen kifáradt a sorozat
2017. december. 18.

Unalmas történet, jellegtelen karakterek és még unalmasabb játékmenet. A bugokról nem is beszélve. Clemnek teljes másodszerepet osztottak, de a végén azért kiírták, hogy a kalandjai folytatódni fognak. Nem is tudtam, hogy ez az évad róla szólt... A játék végét meg egyszerűen nem is értem. Oké, lehet, hogy a negyedik évadban lesz valami magyarázat rá, de én remélem, hogy soha többé nem térünk vissza Richmondba Javiékhoz, mert ezt az évadot minél gyorsabban el kell felejteni. Csak azoknak ajánlom végigjátszani, akik szeretnék befejezni majd a negyedik évaddal a teljes sorozatot. De ha már a második évad sem tetszett, akkor ebbe ne is kezdjetek bele.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Telltale hírek
Hír
6 éve 8 hónapja (2017. november 8.)

Telltale hírek

Nem a legjobb hírek érkeznek a Telltale háza tájáról. Az új CEO jelentős változásokat szeretne, de emellett a WD sorozat felújított változata is érkezik.