Nem a legjobb hírek érkeznek a Telltale háza tájáról. Az új CEO jelentős változásokat szeretne, de emellett a WD sorozat felújított változata is érkezik.

Szeptemberben kaptuk a hírt, hogy a Zyngától érkező Pete Hawley lesz az új vezérigazgató a Telltale-nél. Hawley Dan Connorst váltotta le, aki 2004-től, a Telltale alapítása óta állt a cég élén. Hawley-tól a cég strutkurális átszervezését várták el a kinevezésekor és úgy tűnik, hogy kezdenek beindulni ezek a kerekek. A hírek szerint a fejlesztők között 25%-os létszámcsökkentést hajtanak végre, tehát elég jelentős elbocsátások lépnek életbe.

Hawley megjegyezte, hogy a Telltale kevesebb, de magasabb színvonalú játékot szeretne kiadni.

"Az elmúlt évek során az iparágunk hatalmas módon változott. A problémák, amikkel szemben állunk arra kényszerítenek bennünket, hogy kevesebb, de jobb játékokat készítsünk, mindezt egy kisebb csapattal."- mondta Hawley.

A Telltale abban is reménykedik, hogy az átszervezésekkel a játékaik fejlesztésére használt motorukban előforduló technikai gubancokat is orvosolni tudják.

A rossz hírek mellé jöjjön egy pozitívabb hír is. A Telltale úgy döntött, hogy picikét modernizálja a Walking Dead összes részét. Ez a modernizálás csupán azt jelenti, hogy a régi motorról az újra ültetik át a részeket, aminek köszönhetően Clementine és a zombik is bájosabbak lesznek pár fokkal. Ezt a változást pedig azzal ünneplik meg, hogy kiadnak egy gyűjtői változatot (Collections) a sorozatból.