The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. május 29. (17 éve 1 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy az Atlantis-sorozat ötödik darabja, de az előző részekhez képest egy teljesen más koncepciót képvisel. Az előző játékok misztikus megközelítése helyett egy 30-as évekbeli detektív-noir filmet idéz, ami később egy egzotikus utazásokkal teli játékká alakul.

A szép harmincas években egy fiatal repülőmérnököt, Howard Brooksot megtámadják a Hildenburg fedélzetén, miközben egy németországi konferencia után New Yorkba utazik vissza. A rejtélyes támadás mögött egy szervezett csoport áll, akik egy misztikus ereklyét kutatnak, pontosabban egy olyan tárgyat, amely nélkülözhetetlen lehet a legendás elveszett földrész, Atlantisz felkutatásához.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.