Atlantis: The Lost Tales

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. április 15. (27 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Atlantisz fejlett várostervezése azt mutatja, hogy egy teljes értékű társadalom működhetett ott, és ez a kalandjáték ezt eleveníti fel. A veszélyben lévő Rhea királynőnek, és a fiatal Sethnek (a karakter, akit te irányítasz), az a céljuk, hogy megmentsék a kialakult helyzetet. Honnan tudhatják, hogy kiben bízhatnak meg, és kinek milyen tervei vannak ezzel az összetett világgal?

A játékban 5 különböző kontinenst fedezhetsz fel, és mindegyiknek saját kultúrája van. Összesen 50 karakter került bele a játékba, akikkel interakcióba léphetsz, és a rejtvények mellé egy leltárrendszert is kapunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Atlantis: The Lost Tales
Végigjátszás
17 éve 4 napja (2007. június 21.)

Atlantis: The Lost Tales

Az Atlantis sorozat első részének, a The Lost Talesznek a teljes végigjátszása következik.