Atlantis 2: Beyond Atlantis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. november 30. (24 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A sorozat második részében Tennel, a Fény Hordozója vezetésével utazhatsz Shambhalába, hogy szembeszállj a Sötétség Hordozójával, hogy az Univerzumban helyreálljon az egyensúly. Ahhoz, hogy megtaláld Shambhalát, össze kell gyűjtened a „Shambhalába vezető út” darabjait, mégpedig különböző helyszínekről és korszakokból: Kínából, Írországból és Yucatánból.

A jelenlegi Steam verzió nem egyezik az eredeti verzióval, hanem az új, iOS eszközökre készült játék PC portjáról van szó.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.