Atlantis: Evolution

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. április 13. (20 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ebben a részben Curtis Hewittet, egy fotóriportert irányítunk, aki épp most fejezett be egy megbízást Patagóniában, és hazafelé tart egy hajó fedélzetén. Egy szörnyű viharban a hajó elsüllyed, és Curtis épphogy csak túléli. Aztán hirtelen mentőcsónakját egy örvény beszippantja az óceán mélyébe. Ezek után Atlantisz elveszett városának szívében találja magát, a fejlett technológia és a különös hiedelmek földjén. Mielőtt hazatérhetne, Curtisnek az útközben talált tárgyak segítségével segítenie kell a lakosoknak megdönteniük az őket uraló ijesztő isteneket és istennőket.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Linkek

Értékelések

Walentin

Összes értékelése: 4

6/10 - Erősen átlagos alkotás
2023. július. 3.
Mindent összevetve, egy erősen átlagos, de még éppen fogyasztható játék született az Atlantis: Evolution-nal. Bár nem fogjuk évek múlva is felemlegetni, de amolyan citrompótlónak megteszi a műfaj rajongóinak. Egy próbát megér.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Atlantis 4: Evolution
Végigjátszás
16 éve 1 hónapja (2008. május 28.)

Atlantis 4: Evolution

Kalandjaink során egy fotóriportert, Curtis Hewitt-ot irányítjuk, aki épp most fejezte be patagóniai küldetését, és hazafelé tart egy hajó fedélzetén. Egy szörn...

Atlantis: Evolution
Teszt
15 éve 1 hónapja (2009. május 24.)

Atlantis: Evolution

Atlantisz az elveszett város számos legendás történetnek szolgál alapot, az emberi fantáziát pedig alaposan megmozgatja a mai napig. De mi van akkor ha egy kala...