The Longing

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. március 5. (3 éve 11 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Érzelmes

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Felfedezős

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A The Longingban egy hűséges szolga, Shade szerepét ölthetjük magunkra, aki egy megfáradt király szolgájaként arra várakozik, hogy uralkodója 400 nap alatt kipihenje magát - és mindezt valós időben. A király hatalmas, sötét barlangja lesz a játékos színtere, ahol a magányé és a türelemé a főszerep. A játék valós időben számolja az időt, akkor is, ha kilépünk belőle. Egyetlen feladatunk pedig nem más, mint a király felébresztése a 400. nap letelte után. Persze, nem kötelező a felség mellett maradnunk és élni a kényelmes barlangi életet, az uralkodó parancsa ellenére felfedezhetjük a hatalmas barlangot és akár el is hagyhatjuk azt. Lehetőségeink tárháza miatt a játék többféle befejezést kínál, némelyik pedig hamarabb érkezik a többinél.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Longing: PC-ről mobilra
Hír
2 hónapja 1 hete (2023. december 15.)

The Longing: PC-ről mobilra

2020 egyik nagy indie meglepetése, a Studio Seufz által fejlesztett The Longing jövő héten végre mobileszközökön is elérhetővé válik! A szokatlan kaland arra in...

Ezzel játszottunk januárban
Érdekesség
3 hete 3 napja (2024. február 3.)

Ezzel játszottunk januárban

Hétvégi bulvárrovatunk következik, amiben közhírré tétetik, mivel is játszott kis stábunk január során! Bármilyen hihetetlen, de nem kizárólag kalandjátékokkal...