Trishike
A januárom nagyrészt a november végén sikeresen elkapott influenzára decemberben rájött covid kiheveréséről szólt, ami az orvosokhoz rohangáláson túl a többhetes elmaradt fordítói munkák bepótlását jelentette. Ennek köszönhetően leginkább a Microsoft klasszikus kalandjátékát, a Wordöt nyomkodtam, amiben a cél, hogy a Tetrisből szalajtott villogó kis I elem minél több betűt szűljön meg minél hamarabb. Emellett benézett a Frank and Drake is, mert olyan régen kaptuk szegényt tesztelésre, hogy alig emlékeztem belőle bármire is. Néha nyomkodom még az Another Code remake-jét is, de olyan kis szerencsétlen szegény, hogy még nem tudtam rávenni magam, hogy eltöltsek annyi időt előtte, ami elégséges egy ismertető megírásához.

Rowli
Nem emlékszem, hogy pontosan januárban volt-e, de legutoljára a CP 2077-tel játszottam. Jó lenne már befejezni, ha már kipatchelték, de időhiány miatt ismét megakadtam benne, szóval igazából a válasz januárra: nem volt időm játszani.

Tyucsev
A karácsonyi leárazások alkalmával megvettem a Darkest Dungeon II. részét. Az első is kedvenceim közé tartozik, 100+ órát toltam bele. Ez sem lesz rövidebb és bízom benne, hogy nem fullad majd unalomba. Az első részhez képest gyökeresen megváltoztatták a menedzsment részt, de a harcrendszer alapvetően nem változott. És ugyanúgy szivatós, mint korábban. Laptopok klónozása mellett (muszáj volt hazahoznom kicsit a munkát), ami nagyrészt monoton meló, jól lehet egy kört tolni vele. Terítéken van még a The Longing, amiben hosszú hetek után végre rájöttem a továbblépéshez szükséges megoldásra. Úgyhogy most büszke vagyok magamra, hogy nem néztem segítség után. :-) Már nagyon közeledik a végkifejlet, de az általam preferált befejezéshez még mindig van tennivalóm.

Princze
Jellemzően az oldalon megjelent ismertetőkhöz nyüstöltem az alapanyagokat, avagy terítéken volt a Beyond a Steel Sky, a Syberia: The World Before sokadik újrajátszása (ezúttal francia szinkronnal), de pár kellemes órát a Milo and the Christmas Gift is szerzett. Pörgött kicsit a Rayman Legends is, aminek a zenés pályáit bárhol, bármikor szívesen előkapom. Továbbá kivételesen trófeavadászatba kezdtem az A Highland Song kapcsán - hiába, nagyon megtetszett a játék -, és végül sikerült is valamennyi teljesítményt megszerezni Steamen! Na, és elkezdtem egy új játékot is, de pszt, arról jön majd egy ismertető nemsokára :)