Another Code: R - A Journey into Lost Memories

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. február 5. (15 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller

Fejlesztő: Cing

Kiadó: Nintendo Co., Ltd.

Platform: Wii

Leírás:

Az Another Code: R – A Journey into Lost Memories (Utazás az elveszett emlékek világába) című játék, az 2005-ös Nintendo DS-re megjelent Another Code: Two Memories folytatása. Az események két évvel az előző rész után játszódnak. Ashley, a főszereplő végre találkozott az apjával, de még most is úgy tűnik, hogy a férfit jobban érdekli a munkája, mint a lánya, ráadásul alig jár haza hétvégéken, és hagyja, hogy a nővére, Jessica vigyázzon Ashley-re. Egy nap Ashley üzenetet kap az apjától, amelyben arra kéri őt, hogy jöjjön el a Juliet-tóhoz, hogy együtt töltsenek egy kis időt, és ott táborozzanak. Ám ahogy Ashley megérkezik a tóhoz, valaki ellopja a táskáját, és az az érzése támad, hogy már járt itt egyszer, méghozzá elég régen...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Another Code: Two Memories

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ezzel játszottunk januárban
Érdekesség
5 hónapja 3 hete (2024. február 3.)

Ezzel játszottunk januárban

Hétvégi bulvárrovatunk következik, amiben közhírré tétetik, mivel is játszott kis stábunk január során! Bármilyen hihetetlen, de nem kizárólag kalandjátékokkal...