Another Code: Two Memories

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. szeptember 26. (18 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: Belső-nézetes, 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Cing

Kiadó: Nintendo Co., Ltd.

Platform: Nintendo DS

Leírás:

Az Another Code egy színtiszta, a Nintendo DS platformra készült kalandjáték. Egy Ashley nevű tinédzsert irányítunk, akit a nagynénje, Jessica nevel. Ashley egész életét abban a hitben éli, hogy mindkét szülője meghalt, de végül a 14. születésnapja előestéjén egy furcsa levelet és egy DTS nevű eszközt kap a halottnak hitt apjától. Ezután őt és a nagynénjét Blood Edward Islandre invitálják, ahol megkezdődik a valódi játék.

A játék nagymértékben kihasználja a DS egyedi funkcióit. A hagyományosabb rejtvénymegoldások mellett használhatod a stylust, a mikrofont és még az eszköz „alvás” funkcióját is. A karaktered nem halhat meg és nincsenek akció vagy arcade részek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.