Stray Gods: The Roleplaying Musical

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 10. (11 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Fejlesztő: Summerfall Studios

Kiadó: Humble Bundle

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Stray Gods (eredeti nevén Chorus) egy interaktív musical és a vizuális-novella stílusú kalandjátékok kombinációja.

A történet főszereplője egy Grace nevű nő, akinek a hangját Laura Bailey (Pókember, Gears of War 5) adja. Egyik nap a lakásában egy megsérült énekesnőt talál. A nő nem sokkal a halála előtt elárulja, hogy múzsa, és zenei képességeit átadja Grace-nek. Ezzel indít a játék, amely egy urban fantasy történetbe csap át, tele veszélyekkel, összeesküvésekkel mitikus istenekkel és veszélyes lényekkel. A játékosnak tisztáznia kell magát a vádak alól, és el kell kerülnie a Chorus nevű titkos társaság büntetését.

A játék cselekménye a görög mitológiából átvett elemekkel teli modern világban játszódik. Kalandozásunk során ellátogatunk az Új Olümposz konferenciatermébe, az Alvilág éjszakai klubjába vagy a Reliquium ködös csarnokaiba, ahol egy Minotaurusz lakik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9.5/10 - Dalra fakadt istenek
2023. szeptember. 7.
A Stray Gods egy hangulatos, interaktív mese, ami ténylegesen változik attól függően, hogy miképp állunk hozzá, így nemcsak egy egyszer élvezhető, pár estényi kellemes szórakozást nyújt, hanem érdemes legalább kétszer végigvinni, hogy lássuk, merrefelé kanyarodhat még a története. Ami történet tartalmaz néhány elvarratlan szálat egy esetleges folytatás kedvéért, így remélhetőleg eléggé sikeres lesz hozzá. Mindenképpen tudom ajánlani az eredeti Telltale-féle kalandokat kedvelőknek, meg persze mindenkinek, akit nem tántorít el, hogy olyan élményt kap, mint amikor az operában leszúrnak valakit, de még énekel egy kicsit, mielőtt kilehelné a lelkét.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Stray Gods – a musical kalandjáték
Hír
1 éve 2 hónapja (2023. május 7.)

Stray Gods – a musical kalandjáték

A Stray Gods (eredeti nevén Chorus) az interaktív musical és a vizuális-novella stílusú kalandjátékok kombinációja. A forgatókönyvért David Gaider felel, a Stra...

Stray Gods – Dalra fakadt istenek
Teszt
10 hónapja 1 hete (2023. szeptember 7.)

Stray Gods – Dalra fakadt istenek

Mostanában valamiért divatos zenei kalandjátékokat készíteni. Ezek nagy része nagyjából abból áll, hogy előad egy érdekesebb történetet, miközben amolyan Guitar...

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban
Érdekesség
2 hete 1 napja (2024. július 3.)

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban

Ha hó eleje, akkor szokásos rovatunk az elmúlt hónap (nem kizárólag) játékos élményeiről.