Still Life

7
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. április 14. (19 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Microids

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS, Mac OS, Xbox

Leírás:

Victoria McPherson, a fiatal és rendkívül tehetséges FBI ügynök, egy brutális sorozatgyilkos után nyomoz. A holttestek száma már 5-nél jár, de szinte alig van valamilyen nyom és bizonyíték, amin el lehetne indulni. Victoriára hatalmas nyomás nehezedik és a fáradtság, meg a stressz egyre jobban kezd eluralkodni rajta. Ennek okaként elhatározza, hogy pár nap szünetet tart és édesapja régi otthonába utazik, amely Chicago külvárosában található. A házban megtalálja nagyapjának (Gus a Post Mortemből) régi ügyiratait, melyekből kiderül, hogy egy múltban történt gyilkosság-sorozat rendkívüli módon hasonlít a jelenlegi gyilkosságokhoz...

A Still Life hatalmas sikernek örvendett a megjelenésekor. A PC Gamer US a 2005-ös év legjobb kalandjátéka díjára is jelölte, de azt végül a Fahrenheit kapta meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7/10 - Nyomozás
2021. június. 7.

Már elég régen játszottam végig és a képeket elnézegetve nem sok minden ugrik be róla. Öregszem, na… Halovány emlékeim szerint tetszett, de ezek szerint nem volt maradandó élmény. 

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Still Life
Végigjátszás
17 éve 6 hónapja (2006. december 20.)

Still Life

Still Life végigjátszás.

Mi is az a kalandjáték?
Érdekesség
5 hónapja 3 hete (2024. január 20.)

Mi is az a kalandjáték?

Közel 50 éve gyűrűzött be a játékosvilágba a kalandjátékok műfaja, de hogy ki mit ért ez alatt, kinek mi fér bele a kategóriába, az szinte egyénenként változik....

AG Podcast 5x06 - Kalandárium: Still Life
Hír
1 hónapja 1 hete (2024. május 30.)

AG Podcast 5x06 - Kalandárium: Still Life

Megérkezett a legújabb podcastadás, ami terv szerint egy új alsorozat, a Kalandárium nyitóepizódja is egyben. Első áldozatunk pedig a Still Life.

Ezzel ütöttük agyon az időt májusban
Érdekesség
1 hónapja 1 hete (2024. június 2.)

Ezzel ütöttük agyon az időt májusban

Az „Ezzel játszottunk” rovatnál már legutóbb is kikandikáltunk a játékok nyújtotta keretek közül, úgyhogy az átnevezés mellett döntöttünk.