Still Life 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. március 30. (15 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: GameCO Studios

Kiadó: Microids

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Egy fiatal nő meggyilkolásának ügye nagyon hasonlít az East Coast Torturer-nak nevezett személy módszerére. Az FBI már hónapok óta vadászik rá, de sehogy sem tud közelebb kerülni a megoldáshoz. Jellemző módon a bűncselekmény helyszíne teljesen tiszta volt, és a gyilkos nem hagyott hátra semmilyen nyomot. Victoria McPharson nyomozónő ismét nehéz helyzetben van, és még az egyik újságírónő is keményen kritizálja a munkáját. Hernandez Paloma - az újságírónő - úgy dönt, hogy találkozik Victoriával és segít neki az ügyben. A találka előtt azonban Hernandezt elrabolják...

A hagyományos point-and-click irányítással bíró játékot nem igazán fogadta pozitívan a játékos társadalom. Rengeteg grafikai és játékmeneti hibát tartalmazott, ezért sajnos a relatíve jó történeti szál se tudta megmenteni a játékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.