Sam & Max: This Time It’s Virtual!

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 12. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Leírás:

Sam and Max kalandjai a virtuális valóságban. A játékban nem a két főhős egyikét irányítjuk, hanem… önmagunkat. Mi leszünk az a zöldfülű rendőr, akit Sam és Max mellé osztottak be, kiknek feladata megtanítani nekünk a rendőri munka minden csínját-bínját.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sam & Max: This Time It’s Virtual – gameplay videó és megjelenési infó érkezett
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. április 4.)

Sam & Max: This Time It’s Virtual – gameplay videó és megjelenési infó érkezett

Kis csapat lévén, a Happy Giantnak szét kell darabolnia a megjelenést.

Sam and Max vs. ORTT (novella)
Kultúra
14 éve 9 hónapja (2009. szeptember 28.)

Sam and Max vs. ORTT (novella)

Volt annak idején egy novellás nyereményjáték-pályázatunk, melyben több olvasónk is részt vett. A következő sorokban Teller Bálinttól olvashattok el egy rövid t...