Sam & Max Save the World (Season One)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. október 17. (17 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A LucasArts 2002-től 2004-ig fejlesztette a Sam & Max: Hit the Road második részét, hogy aztán a Full Throttle folytatásával együtt szépen elkaszálja. A fejlesztők otthagyták a LucasArts-ot, megalapították a Telltale-t és 2005-ben nagy meglepetést okozva bejelentették, hogy folytatják a be nem fejezett munkát, és megjelentetik az új Sam és Max részt. Még nagyobb meglepetés volt azonban az, hogy epizodikus megjelenésről beszéltek. Így vált hát annak idején, még 2006-ban a Telltale, az epizodikus kalandjátékok megteremtőjévé.

Az első évad részei:
Culture Shock
Situation: Comedy
The Mole, the Mob, and the Meatball
Abe Lincoln Must Die!
Reality 2.0
Bright Side of the Moon

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sam and Max  E4 : Abe Lincoln Must Die
Végigjátszás
16 éve 7 hónapja (2007. augusztus 25.)

Sam and Max E4 : Abe Lincoln Must Die

Üdvözlök mindenkit aki elakadt, megrekedt a játék folyamán, vagy csupán érdeklődik. Immáron negyedik alkalommal vághatunk bele a két jóbarát kalandjaiba, a most...

Remastered változatot kap a Sam and Max: Save the World
Hír
3 éve 5 hónapja (2020. november 9.)

Remastered változatot kap a Sam and Max: Save the World

Felturbózzák egy picit a Telltale-féle Sam and Max első évadát.

Sam and Max vs. ORTT (novella)
Kultúra
14 éve 6 hónapja (2009. szeptember 28.)

Sam and Max vs. ORTT (novella)

Volt annak idején egy novellás nyereményjáték-pályázatunk, melyben több olvasónk is részt vett. A következő sorokban Teller Bálinttól olvashattok el egy rövid t...