Sam & Max: The Devil’s Playhouse (Season Three)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. április 15. (14 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Telltale harmadik és egyben utolsó Sam & Max próbálkozása. Sam és Max ezúttal intergalaktikus túrára indul, mert ők is tudják, hogy aki képes uralni az anyagot és a teret, az mindenre képes.

A harmadik évad epizódjai:
The Penal Zone
The Tomb of Sammun-Mak
They Stole Max's Brain!
Beyond the Alley of the Dolls
The City That Dares Not Sleep

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sam and Max vs. ORTT (novella)
Kultúra
14 éve 9 hónapja (2009. szeptember 28.)

Sam and Max vs. ORTT (novella)

Volt annak idején egy novellás nyereményjáték-pályázatunk, melyben több olvasónk is részt vett. A következő sorokban Teller Bálinttól olvashattok el egy rövid t...

Tavaszra csúszik a Sam & Max: The Devil’s Playhouse felújított kiadása
Hír
7 hónapja 3 hete (2023. december 1.)

Tavaszra csúszik a Sam & Max: The Devil’s Playhouse felújított kiadása

Csupán csak valamikor jövő tavasszal érkezik a szokásos karácsonyi szezon helyett a Sam and Max harmadik évadának, avagy a The Devil’s Playhouse-nak a felújítot...