Neon Blood

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. november 26. (4 hónap 3 nap múlva)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Noir

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: ChaoticBrain Studios

Kiadó: Meridiem Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A ChaoticBrain Studios által fejlesztett és a Meridiem Games által kiadott Neon Blood egy neo-noir cyberpunk RPG és kalandjáték, amely 2.5D vizuális esztétikával rendelkezik, ötvözve a 2D pixelart sprite-okat 3D modellezett környezetekkel. A játék során különféle rejtvényekkel, klasszikus körökre osztott harcokkal és pontos Quick Time Events-ekkel találkozhatunk.

Fő jellemzők
- Mély, részletes történet egy cyberpunk témával, klasszikus körökre osztott harci stílussal, amely erős stratégiai elemeket tartalmaz.
- Két város, a veszélyes Blind City és a fényűző Bright City különböző valóságai, teljes 2.5D esztétikával, amely ötvözi a cyberpunk és sci-fi elemeket.
- Egy hatalmas makropolisz, tele titkokkal és egy teljesen párbeszéd alapú nyomozórendszerrel.

Történet
2053-at írunk, a világ, ahogy ismerjük, véget ért egy régi és elfeledett háborúban. Most csak az egyenlőtlenség maradt meg Viridis formájában, amely magába foglalja a veszélyes Blind City-t és a luxus Bright City-t. Axel McCoin, egykori rendőrnyomozó, kulcsfigura lesz a Viridis instabil békéjét megrontó korrupció és hatalom leleplezésében. Axel történetét követve a játékosok megtapasztalhatják a város és lakói történeteit, miközben Axel célja, hogy megdöntse a meglévő rendet és lerombolja a korrupt társadalom alapjait.

Felfedezés
A város lakói kulcsfontosságúak Axel McCoin nyomozásában, hogy felfedezze az egyenlőtlenség gyökereit és a lakosok mindennapi életét. A játékosok szabadon felfedezhetik a részletesen kidolgozott környezeteket és különböző titkokra bukkanhatnak a neonfényes Hunter Heaven városában, a futurisztikus Bright City-ben és a Viridis rejtett alagútrendszereiben.

Harcrendszer
A város veszélyes, de Axel nem lesz egyedül. Kalandjai során szövetségesekre talál, akikkel együtt szembeszállhat a hatalmas ellenségekkel. A körökre osztott harcrendszerben a játékosok támadhatnak, képességeket használhatnak, és tárgyakat vethetnek be, mielőtt egy erőteljes végső támadást indítanának.

Grafika
A Neon Blood esztétikája egyedi 2D és 3D keveréket kínál, ötvözve a kézzel rajzolt és animált pixelart stílust a részletesen kidolgozott 3D környezetekkel. Az aprólékos megvilágításnak köszönhetően a Viridis utcáin való sétálás igazi vizuális élményt nyújt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A nagy nyári kalandbejelentések, avagy a fergeteges videódömping
Hír
1 hónapja 1 hete (2024. június 8.)

A nagy nyári kalandbejelentések, avagy a fergeteges videódömping

Kezdetét vette a kipurcant E3 helyére lépő nyári kisebb-nagyobb rendezvények sorozata, amikből persze a Summer Game Fest a legjelentősebb, így leginkább onnan,...

Neon Blood - már fizikai formában is előrendelhető minden fontosabb platformon
Hír
2 hete 9 órája (2024. július 7.)

Neon Blood - már fizikai formában is előrendelhető minden fontosabb platformon

A játékot kiadó Meridiem Games pár napja jelentette be, hogy a Neon Blood már minden digitális platformon elérhető előrendelésre és kívánságlistára tételre.