Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. június 25. (3 hete 6 napja)

Műfaj: Disztópikus, Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Felfedezős, Hibrid - akció-kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Az Ubisoft több mint 20 évvel az eredeti megjelenés után elhozta végre modern konzolokra és Pc-re a DomZ és az Alpha Section összeesküvését leleplező fotóslány, Jade klasszikus akció-kalandját.

Az új kiadás nagygépeken 4K 60 FPS-el menő grafikával, minimális csinosítgatással (szebb textúrák, új fény és árnyékrendszer) és újravett nagyzenekari muzsikával rendelkezik.
Emellett körülbelül fél órányi kincsvadászattal dobták fel, amivel a még mindig készülő második részhez kapcsolódó relikviákat kutathatunk fel, a főmenüben pedig az eredeti játék készítéséről olvashatunk és nézhetünk meg mindenféle érdekességeket. Igazi nosztalgiabomba.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9/10 - Jade szebb, mint valaha
2024. július. 6.
A Beyond Good & Evil 20. évfordulós kiadását mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne nosztalgiázni egy jót, és mindezt kellemesebb kinézettel, minimális új tartalommal és legálisan szeretné megtenni. Ugyanis a régi HD kiadás modern gépekre nem volt elérhető, PC-n pedig az eredetit ma már totál kínszenvedés elindítani, ahogy játszani is vele a billentyűzetes + egeres irányítással. A Ubisoft meglepő tisztelettel nyúlt hozzá Jade kalandjaihoz, amibe mindazoknak is érdemes lehet belenézniük, akiknek eddig kimaradt volna, mert manapság is kiváló élményt nyújt, nem öregedett rosszul, és a nyomott ára is egészen kellemes érte. Meg akkor megtudhatják, miért volt az elmúlt 2 évtizedben mindenki odáig érte, aki fél óránál többen töltött el vele.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition - Jade szebb, mint valaha
Teszt
2 hete 1 napja (2024. július 6.)

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition - Jade szebb, mint valaha

Az Ubisoft kevés sorozatával bánik annyira mostohagyermekeként, mint a már a 20. évét taposó hangulatos akció-kalandjukkal, a BG&E-vel. Ennek ellenére nemrégibe...