Banishers: Ghosts of New Eden

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. február 13. (5 hónapja 3 napja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Banishers: Ghosts of New Eden egy akció-RPG, amelyben egy szellemvadász és egy szellemtárs szerepét veheted át. A játékmenet középpontjában az árkád harc és a hőspár egyedi képességeinek használata áll, mind a harcok, mind a felfedezés során.

A Banishers Észak-Amerikában játszódik 1695-ben. A főszereplők Antea Duarte és Red mac Raith, egy szellemvadász pár, akik egyben szerelmesek is. Az egyik küldetésük során Antea meghal, de a lelke valamiért nem távozik a túlvilágra. A nő kihasználva állapotát, továbbra is támogatja társát, és eközben mindketten megpróbálják kideríteni az okot, hogy a vadász miért rekedt a halandó világban ahelyett, hogy a túlvilágra távozott volna.

A játékos szabadon válthat a karakterek között. Az, hogy Red élő harcos, Antea pedig egy szellem, hatással van a képességeikre, változatossá téve a játékmenetet. Minden karakter egyedi fejlődési fával rendelkezik, így mindketten új képességeket és fejlesztéseket oldhatnak fel. A Banishers cselekménye nem lineáris, és a játék során rendszeresen döntéseket kell hozni, amelyek alaposan megcsavarják a történet további menetét, és befolyásolják a veled találkozó emberek és jelenségek sorsát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Banishers: Ghosts of New Eden az új videóban a történetéről és a főszereplőiről mesél
Hír
7 hónapja 1 hete (2023. december 2.)

A Banishers: Ghosts of New Eden az új videóban a történetéről és a főszereplőiről mesél

Egy 8 perces videó keretén belül egy kicsit jobban is elmerülhetünk a DON'T NOD jövőre érkező, narratív akció-kalandjátékában, mégpedig a játék két főszereplőjé...

Ezzel játszottunk februárban
Érdekesség
4 hónapja 2 hete (2024. március 1.)

Ezzel játszottunk februárban

Folytatódik „Ezzel játszottunk...” sorozatunk, ha már legutóbb is volt, aki olvasta. Továbbra is az a cél, hogy felhívjuk egy-egy játékra a figyelmet, de ugyanú...

Ezzel játszottunk márciusban
Érdekesség
3 hónapja 1 hete (2024. április 2.)

Ezzel játszottunk márciusban

Folytatódik „Ezzel játszottunk...” sorozatunk, hogy továbbra is megosszuk élményeinket és rávilágítsuk a figyelmet néhány címre.

Ezzel játszottunk áprilisban
Érdekesség
2 hónapja 1 hete (2024. május 2.)

Ezzel játszottunk áprilisban

Hóeleji filler rovatunk következik az előző havi játékélményeinkről, bár akadtak bátrabbak, akik nem csak videójátékokat említettek meg!