Egy 8 perces videó keretén belül egy kicsit jobban is elmerülhetünk a DON'T NOD jövőre érkező, narratív akció-kalandjátékában, mégpedig a játék két főszereplőjének angol hangját adó színészek segítségével.

A DON'T NOD jövőre érkező játékában Antea Duarte és Red Mac Raith különös kalandját követhetjük végig, akik tapasztalt szellemvadászként tevékenykednek. Antea halála és szellemként való visszatérése után a pár lehetetlen erkölcsi dilemmával néz szembe. Mivel Antea szelleme most az élők és a holtak világa között rekedt, a párosnak szívszorító döntést kell hoznia: vagy elengedik a lelkét, amellyel végleg távozik a világunkból, vagy megszegik a Banishers (száműzők) fogadalmát, és feláldozzák az élőket, hogy Antea újra visszatérhessen az életbe.

A két brit színésznek – Russ Bainnek és Amaka Okafornak, akik egyébként a Netflix “Testek” című sorozat főszerepéről is ismertek –, nem kegyelmezett a játék narrációs vezetője Stéphane Beauverger, ugyanis a próbajátékuk közben azt a feladatot bízta rájuk, hogy a játék egyik küldetésének fontos döntését nekik kellett meghozniuk. A Banishers: Ghost of New Eden egy akció-kalandjáték lesz, viszont a narratíva pivotális jelentőséget kap benne, aminek alakulására pedig a döntéseinknek lesz nagy hatása.

A Banishers: Ghosts of New Eden 2024. február 13-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Windosra.