Until Dawn

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. augusztus 25. (8 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Mozgás kontroller

Leírás:

Amikor a 8 barát visszatér az eldugott hegyi házikóba, a helyre, ahol néhány évvel azelőtt két barátjuknak is nyomaveszett, még csak nem is sejtik, hogy néhány órán belül az ő életük is hajszálon forog majd.

Ebben a hollywoodi stílusban megrendezett interaktív sztoriban óriási hatásai vannak a döntéseinknek. A 8 szereplő közül mindegyiket megmenthetjük, de ha ügyetlenkedünk, akár úgy is befejezhetjük a történetet, hogy végül egyikük se éli túl.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - Lendületes tini-horror
2017. november. 16.
Nem sok negatívumot tudok felsorolni, de hogy miért nem kapott nagyobb pontszámot, az a következők miatt van: eléggé ugrál a frame rate, annak ellenére, hogy PS4 exkluzív; sokat nem kell gondolkodni benne; a kamera néhol eléggé idegesítő. Az előbbi negatívumokon kívül tényleg csak pozitívan nyilatkozhatok róla. Lendületes és számomra érdekes történet, ami az egész a játék végéig fenntartja a feszültséget. Nagyon jók a választási lehetőségek, amik tényleg befolyással vannak a cselekményre. Jöhetne még hasonló a fejlesztőktől.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

PS5-re és PC-re érkezik az Until Dawn
Hír
5 hónapja 2 hete (2024. február 1.)

PS5-re és PC-re érkezik az Until Dawn

Az Until Dawn közel egy évtizeddel ezelőtti megjelenése óta a játékosok számára a műfajt meghatározó, alapvető horrorélménynek számít. A Ballistic Moon gondozás...

A kalandjáték-fejlesztőket is elérte a játékipar leépítése
Hír
4 hónapja 2 hete (2024. február 27.)

A kalandjáték-fejlesztőket is elérte a játékipar leépítése

A játékiparban bekövetkezett sorozatos leépítésekről eddig nem nagyon értekeztünk, holott felettébb komoly és súlyos téma, amely különböző szinten és mértékkel,...