This Bed We Made

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 1. (7 hónapja 2 hete)

Műfaj: Krimi, Noir, Thriller

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

1958. február 17. Sophie műszakja a Clarington Hotelben úgy kezdődik, mint bármelyik másik. Egészen addig, amíg ki nem nyitja az 505-ös szoba ajtaját, és egy bíborvörös fény nem tör elő a fürdőszobából…

A This Bed We Made egy belső-nézetes, narratív játék, amelyben kiélheted kíváncsiságodat mások rejtett élete iránt. Vedd át Sophie, egy kíváncsi szobalány szerepét, és tárd fel a rejtélyt, amely a szálloda különös vendégeit köti össze.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7.5/10 - Leginkább a nyugodtabb játékokat kedvelőknek ajánlom
2023. október. 31.
A This Bed We Made-et leginkább a nyugodtabb játékokat kedvelőknek ajánlom, akiket nem zavar a sétaszimulátorokból ismert rengeteg mászkálás, és imádják a Hitchcock-féle thrillerek hangulatát. De a krimi rajongóknak is bátran ajánlható, mert intelligens módon van előadva a történet és a helyszínek és a bennük lévő tárgyak részletességére is odafigyeltek. És bár egy viszonylag rövid játékról van szó, nekem mégis sikerült belepakolnom (végigjátszás és egyéb segítség nélkül) 8 órát csak amiatt, hogy a legjobb befejezést is elérhessem benne.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Nyomozz egy szobalány szerepében a This Bed We Made című krimiben
Hír
1 éve 1 hete (2023. június 11.)

Nyomozz egy szobalány szerepében a This Bed We Made című krimiben

A This Bed We Made a neo-noir filmekből, az 1950-es évek pulp fiction regényeiből és néhány nevesebb narratív videójátékból merít ihletet.

This Bed We Made – megérkezett a sztorit bemutató videó
Hír
8 hónapja 4 hete (2023. szeptember 24.)

This Bed We Made – megérkezett a sztorit bemutató videó

Megkaptuk a második videót is a This Bed We Made című narratív thrillerből.

This Bed We Made – kriminek álcázott társadalmi nevelés
Teszt
7 hónapja 3 hete (2023. október 31.)

This Bed We Made – kriminek álcázott társadalmi nevelés

Bár úgy tűnhet, de a másság elfogadása nem az elmúlt évek alatt vált aktuális témává a világban. Egyáltalán nem kell csak a LGBTQ megnevezésre gondolnunk, ami m...