Megkaptuk a második videót is a This Bed We Made című narratív thrillerből.

Igencsak hangulatos játéknak ígérkezik a This Bed We Made, és már nem is kell sokat várnunk rá. Ugyanis az egy szobalány titokzatos életét bemutató rejtélyes kalandjátékot már két hét múlva, október negyedikén megvásárolhatjuk.

FRISSÍTÉS: a készítők épp az előbb (2023. 09. 26.) jelentették be, hogy a megjelenést eltolták november elsejére. Az ok: sikerült nekik elérni, hogy konzolokra is megjelenjen a játék, de ez sajnos némi plusz munkát is jelent számukra.

A cselekmény egy Sophie Roy nevű, kíváncsi természetű szobalány körül forog, aki a Clarington Hotelben dolgozik. Az egyik teljesen átlagos munkanapján az 505-ös szobában egy fura, vörösen izzó fényre lesz figyelmes. Odabent róla készült, kompromittáló fényképeket talál, amint mások szobájában, mások tulajdonai között kutat. De vajon ki lehet ez a különös és titokzatos fényképész, aki ilyen titokban és csendben képes követni őt és fényképeket készíteni róla?

A This Bed We Made nem csak fejtörőket tartalmaz majd, de fontosak lesznek a döntéseink is, illetve Sophie tettei is. Nekünk kell eldöntenünk például, hogy kitakarítjuk-e a szobákat, ha már bejutottunk, vagy csak az ott lévő tárgyakat vizsgáljuk meg. Mindent vissza teszünk-e oda, ahol voltak, vagy magunkkal visszük őket. Vajon milyen következményei lesznek ezeknek a döntéseinknek?

A játékot a Lowbirth Games nevet viselő, kanadai indie stúdió fejleszti. Ha még nem próbáltátok volna, akkor egy rövidke, ám de egészen hangulatos demó még mindig elérhető a játék Steam oldaláról.