The Great Ace Attorney Chronicles

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 27. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma, Humoros, Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Vizuális novella, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Platform: PlayStation 4, Switch, Windows/DOS

Leírás:

A 19. század végi Japánban és Angliában játszódó rész öt darab gyilkosságról szóló epizódot tartalmaz, tele mindazzal a drámával, nevetéssel és fordulatokkal, amit az Ace Attorney örökségétől elvárhatunk. Csatlakozz Ryunosuke Naruhodóhoz, a sorozat főszereplőjének, Phoenix Wrightnak az őséhez, aki megpróbálja feltárni egy nemzetközi bűnügyi összeesküvés titkait, és megoldani egy kísértetiesen zavarba ejtő, lezáratlan ügyet, miközben egy sor trükkös tárgyalást kell megoldania.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.