Phoenix Wright: Ace Attorney − Justice for All

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2002. október 17. (21 éve 7 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Japán népszerű bírósági játéksorozatának második része, amely négy új ügyet mutat be, teljesen új karakterekkel, cselekménybeli fordulatokkal és játékmenetbeli jellemzőkkel. A játékosok ismét Phoenix Wright, a védőügyvéd szerepét veszik át, akinek a kemény tényekkel és a legkegyetlenebb ellenfelekkel szemben kell bizonyítania ügyfele ártatlanságát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.